به گزارش سلام لردگان، صبح روز 5 بهمن تصادف يک دستگاه ميني بوس حامل دانش آموزان دختر دبيرستاني در محور جمکران به قم اعلام شد.
با حضور ماموران پليس راه مشخص شد اين سرويس مدرسه که در حال انتقال دانش آموزان از جمکران به سمت ميدان 72 تن قم بود از مسير اصلي منحرف و واژگون شده است که در اين حادثه يک دانش کشته و 4 نفر نيز مجروح و به مراکز درماني منتقل شدند.
اين سرويس در حال انتقال دانشآموزان به مدرسه فرزانگان قم بوده است.
سرهنگ محسن مهرايي در گفتگو با مهر اظهار داشت: پس از بررسيهاي انجام شده مشخص شد راننده سرويس دختران دبيرستاني در قم در وقوع حادثه مرگبار صد درصد مقصر بوده و پس از انجام تست اعتياد مشخص شد راننده معتاد است.
اين اتفاق در حالي رخ داد که هفته گذشته نيز در حادثه آتش سوزي خيابان جمهوري دو زن به خاطر آويزان شدن از ساختمان 5 طبقه، سقوط کرده و جان خود را از دست دادند.
در پي اين اتفاق رئيس جمهور دستور ويژه براي پيگيري اين موضوع صادر کرد.
در پي اين اتفاق رسانه هاي افراطي دست به تخريب شهردار تهران زدند و از او خواستند تا مديريت شهر تهران را رها کند.
با گذشت بيش از يک هفته از آن حادثه دلخراش، همچنان رسانه هاي اصلاح طلب به دنبال انداختن تقصير ها به گردن شهرداري هستند و برخي از اين رسانه ها در اقدامي جالب حتي جايگزين شهردار فعلي را هم مشخص کرده اند.
هرچند هر دو حادثه بسيار دردناک بود ولي سکوت خبري رسانه هاي اصلاح طلب درباره حادثه قم نشان داد که اين رسانه ها با طرح حادثه آتش سوزي خيابان جمهوري به دنبال بهره برداري هاي سياسي خود از اين موضوع بودند.
اگر هدف رسانه هاي اصلاحطلب و دولتي از طرح استعفاي قاليباف شايسته سالاري و صلاحيت افراد براي منصب ها بود با کشته شدن يک دانش آموز در تصادف قم نيز بايد امروز اين رسانه ها تيتر مي زدند که وزير آموزش و پرورش نيز بايد استعفا بدهد.
انتهاي پيام/
منبع: دانا